Lauwendael fase 1

Lauwendael | Hoekwoning

Welkom in je nieuwe thuis! In deze riante hoekwoningen vind je alles om heerlijk te genieten van het landelijke wonen in Beneden-Leeuwen. Door de dwarskap profiteer je van een extra ruime en lichte tweede verdieping. Bouwnummer 1 heeft een parkeerplek op eigen terrein.

Kom je binnen? Via de hal betreed je de woonkamer en open keuken, die door de grote ramen lekker licht zijn. In de ruime achtertuin kun heerlijk ontspannen en genieten van de rust. Loop je de trap op, dan vind je op de eerste verdieping de badkamer en 3 slaapkamers. Wat zijn jouw wensen voor de tweede verdieping? Hier kun je een vierde slaapkamer, thuiskantoor of andere kamer naar wens realiseren. Volop ruimte!

Aan de voorzijde en zijkant worden de woningen op de begane grond en eerste verdieping voorzien van gevelschermen voor de ramen. Door het aanbrengen van de schermen voor de te openen ramen wordt geluid gereduceerd, kan er worden geventileerd/gelucht en is een prettig binnenklimaat gegarandeerd.

Lauwendael wordt gerealiseerd in de bebouwde kom van Beneden-Leeuwen: een fraai en gemoedelijk dorp, gelegen aan de rivier de Waal en omringd door schitterende natuur. Je woont hier met het weidse polderlandschap naast je voordeur. Laat je verrassen door de mooie vergezichten, bloeiende fruitbomen en ongerepte uiterwaarden van de Waal! Lauwendael ligt op loopafstand van het centrum van Beneden-Leeuwen. Hier vind je een verrassend ruim winkelaanbod en meerdere supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er in Beneden-Leeuwen diverse scholen en kinderopvang. Het rijke verenigingsleven zorgt ervoor dat er op het gebied van sport en cultuur van alles is te doen. Door de goede ontsluiting naar de N322 ben je snel in grotere steden in de buurt als Tiel, Nijmegen, Oss en Den Bosch.

Heb je interesse? Bekijk de projectwebsite lauwendael.nl voor meer informatie of neem contact op met de makelaars!
Lees meer


Woningen 2
Beschikbaar 0
Woonopp. 123 m2
Kavelopp. 173 - 214 m2
Prijzen € 395.000,- tot € 405.000,- v.o.n.

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
1 Lauwendael | Hoekwoning 123 m² 214 m² - Verkocht onder voorbehoud
14 Lauwendael | Hoekwoning 123 m² 173 m² - Verkocht onder voorbehoud